Loistavan palvelun autohuolto Turussa ja Raisiossa

Autohuolto Turku ja Raisio - huollot kaikille merkeille ja malleille näppärästi Autolifeltä! Asiakaslähtöinen huoltopalvelumme tarjoaa määräaikaishuollot, öljynvaihdot ja muut palvelut laadukkaasti ja vaivattomasti. Meillä on alan tuoreimmat tiedot ja vankka asiantuntijuus. Autamme sinua mielellämme valitsemaan autollesi sopivan palvelun. 

Varaa autohuolto täältä »

Autohuolto Turku, Raisio ja lähiseutu

Meiltä monipuolinen ja ammattitaitoinen autohuolto (Turku, Raisio ja lähiseutu). Tarjoamme mm.:

Viimeisin tietotaito ja loistava palvelu

Olemme pitkän linjan ammattilaisyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja turvallista autohuoltoa kaiken merkkisiin ja mallisiin autoihin. Meillä kaikki tekeminen lähtee asiakkaan palvelemisesta. Kanssamme on mukava asioida, ja asiantuntijamme avustavat sinua mielellään kaikissa autoosi liittyvissä kysymyksissä!

Ammattilaisillamme on alan viimeisimmät tiedot ja taidot, joiden ansiosta asiakkaan auto saa parhaimman mahdollisen huollon. Autamme mielellämme henkilökohtaisesti jokaista asiakastamme. Tutustu palveluihimme ja varaa autohuolto Raisiosta, läheltä Turkua.

050 355 3560   -


Vuosihuolto autoon Turku ja Raisio

Vuosihuolto on vuosittain tehtävä autohuolto, joka sisältää seuraavat yleisimmät huoltokohteet:

  • Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto
  • Ilmansuodattimen tarkistus ja vaihtotyö
  • Raitisilmasuodattimen vaihto
  • Jäähdytysnesteen pakkasenkestävyyden mittaus
  • Latausjännitteen tarkistus
  • Jarrunesteen kunnon toteaminen
  • Renkaiden tarkistus
  • Pyyhkijänsulkien tarkistus
  • Lukkojen ja saranoiden rasvaus ja yleisvoitelu

Autohuolto Turku - asiantuntevaa palvelua Turun seudulla ja Raisiossa


Auton määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä autohuolto säännöllisin kilometrivälein tai vähän ajavilla aikaperusteisesti. Usein nämä huollot ovat edellytyksenä takuun säilymiselle. Lisäksi ammattitaidolla tehty määräaikaishuolto nostaa auton arvoa. Teemme määräaikaishuollot kattavalla ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Raisio, Turku ja lähialueet.

Tutustu myös ilmastointihuoltoomme »

Öljynvaihto

Öljynvaihto on yksi auton tärkeimmistä huolloista. Moottorin käydessä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Pahimmillaan öljynvaihdon laiminlyönti voi johtaa moottorin rikkoutumiseen pidemmällä aikavälillä. Öljynvaihdon avulla moottoriin saadaan paremmin voitelevaa, puhdasta öljyä. Käytämme öljynvaihdoissa huippulaadukkaita Mobil- ja Selenia-öljyjä. Varaa öljynvaihto ja autohuolto Raisiossa, lähellä Turkua sijaitsevalta Autolifeltä!


Autohuolto ja järjestelmädiagnoosi

Järjestelmädiagnoosilla testataan ja mitataan auton ohjainlaitteita, tunnistimia ja säätimiä. Niihin lukeutuvat esimerkiksi moottoriohjaus, lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, turvavyön kiristimet ja ajovakauden hallinta. Bosch-testilaitteella saamme luotettavasti selville, että kaikki toimii autossa kuten pitääkin. Säännöllinen autohuolto takaa turvalliset kilometrit sinulle ja autollesi!

Pakokaasutesti ja OBD-testi

Pakokaasutesti tehdään kaikille autoille katsastuksen yhteydessä. Useimmilla autoilla pakokaasutesti sisältyy tiettyihin määräaikaishuoltoihin. OBD-testi suoritetaan 1.1.2001 jälkeen käyttöönotettuihin bensiiniautoihin. OBD-testi on yleisimpiä syitä uuden auton hylkäämiselle katsastuksessa, minkä vuoksi on suositeltavaa mittauttaa OBD-järjestelmä ennen katsastusta. Varaa meiltä autohuolto ja pakokaasutesti ennen katsastusta! 


Pidä autostasi huolta ja valitse Turun seudulla toimiva Autolife

Autolife Oy:n autohuolto palvelee sinua Raision Purokadulla, aivan Nesteentien tuntumassa. Myös Turku on meitä lähellä, joten karautat paikalle myös sieltä helposti ja nopeasti. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin sovitaan autosi tarvitsemista huoltopalveluista. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimman palvelun autollesi. Tutustu myös sivuumme autokorjaamo Turku. Älä anna autosi odottaa – ota yhteyttä ja varaa aika!

050 355 3560   -

Copyright © 2020 Autolife Oy
Katso tarjouksemme