Asiantunteva autohuolto Turku ja Raisio

Autolifen autohuolto Turussa ja Raisiossa tarjoaa määräaikaishuollot, öljynvaihdot sekä muut autohuoltopalvelut laatutyönä.

Autolife on pitkän linjan autohuoltoyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja turvallisia huoltopalveluja kaikenmerkkisiin ja -mallisiin autoihin. Ammattilaisillamme on autohuoltoalan viimeisimmät ja tuoreimmat tiedot ja taidot, joiden ansiosta asiakkaan auto saa parhaimman mahdollisen huollon autohuoltamossamme. Teemme Raision toimipisteessämme luotettavasti sekä määräaikaishuollot, vuosihuollot ja öljynvaihdot että muut tarvittavat autohuollot.

Varaa aika »


Vuosihuolto autoon

Vuosihuolto on vuosittain tehtävä auton perushuolto, joka sisältää seuraavat yleisimmät huoltokohteet:

  • Moottoriöljyn + suodattimen vaihto
  • Ilmansuodattimen tarkistus ja vaihtotyö
  • Sytytystulppien vaihto
  • Jäähdytysnesteen pakkasenkestävyyden mittaus
  • Latausjännitteen tarkistus
  • Jarrunesteen kunnon toteaminen
  • Renkaiden tarkistus
  • Pyyhkijänsulkien tarkistus
  • Lukkojen ja saranoiden rasvaus ja yleisvoitelu

Tutustu myös ilmastointihuoltoomme »

Autohuolto turku


Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on autolle valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä huolto säännöllisin kilometrivälein tai vähän ajavilla aikaperusteisesti. Usein nämä huollot ovat edellytyksenä takuun säilymiselle, minkä lisäksi määräaikaishuolto nostaa auton arvoa. Teemme määräaikaishuollot kattavalla ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

Öljynvaihto

Öljynvaihto on yksi auton tärkeimmistä huolloista. Moottorin käydessä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Pahimmillaan öljynvaihdon laiminlyönti johtaa moottorin rikkoutumiseen pidemmällä aikavälillä. Öljynvaihdon avulla moottoriin saadaan paremmin voitelevaa, puhdasta öljyä. Käytämme öljynvaihdoissa huippulaadukkaita Mobil- ja Selenia-öljyjä.


Autohuolto ja järjestelmädiagnoosi

Järjestelmädiagnoosilla testataan ja mitataan auton ohjainlaitteita, tunnistimia ja säätimiä. Niihin lukeutuvat esimerkiksi moottoriohjaus, lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, turvavyön kiristimet ja ajovakauden hallinta. Bosch-testilaitteella saamme luotettavasti selville, että kaikki toimii autossa kuten pitääkin.

Pakokaasutesti ja OBD-testi

Pakokaasutesti tehdään kaikille autoille katsastuksen yhteydessä. Useimmilla autoilla pakokaasutesti sisältyy tiettyihin määräaikaishuoltoihin. OBD-testi suoritetaan 1.1.2001 jälkeen käyttöönotettuihin bensiiniautoihin. OBD-testi on yleisimpiä syitä uuden auton hylkäämiselle katsastuksessa, minkä vuoksi on suositeltavaa mittauttaa OBD-järjestelmä ennen katsastusta.


Autohuolto Turku - Varaa aikasi

Autolife Oy palvelee Raision Purokadulla, aivan Nesteentien tuntumassa. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin sovitaan autosi tarvitsemista huoltopalveluista.

Älä anna autosi odottaa – ota yhteyttä ja varaa huolto heti!

050 355 3560   -

Copyright © 2018 Autolife Oy