Asiantunteva autohuolto Turussa ja Raisiossa

Autolifen autohuolto tarjoaa määräaikaishuollot, öljynvaihdot ja muut autohuoltopalvelut laadukkaasti Turussa ja Raisiossa

Autolife on pitkän linjan autohuoltoyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja turvallisia autohuoltohuoltopalveluja kaikenmerkkisiin ja -mallisiin autoihin.

Ammattilaisillamme on autohuoltoalan viimeisimmät ja tuoreimmat tiedot ja taidot, joiden ansiosta asiakkaan auto saa parhaimman mahdollisen huollon autohuoltamossamme.

Teemme Raision toimipisteessämme luotettavasti määräaikaishuollot, vuosihuollot, öljynvaihdot ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Autohuolto Turku - varaa aika »


Autohuolto Turku - vuosihuolto autoon

Vuosihuolto on vuosittain tehtävä auton perushuolto, joka sisältää seuraavat yleisimmät huoltokohteet:

  • Moottoriöljyn + suodattimen vaihto
  • Ilmansuodattimen tarkistus ja vaihtotyö
  • Sytytystulppien vaihto
  • Jäähdytysnesteen pakkasenkestävyyden mittaus
  • Latausjännitteen tarkistus
  • Jarrunesteen kunnon toteaminen
  • Renkaiden tarkistus
  • Pyyhkijänsulkien tarkistus
  • Lukkojen ja saranoiden rasvaus ja yleisvoitelu

Tutustu myös ilmastointihuoltoomme »

Autohuolto Turku - asiantuntevaa palvelua Turun seudulla


Auton määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on autolle valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä huolto säännöllisin kilometrivälein tai vähän ajavilla aikaperusteisesti. Usein nämä huollot ovat edellytyksenä takuun säilymiselle. Lisäksi ammattitaidolla tehty määräaikaishuolto nostaa auton arvoa. Teemme määräaikaishuollot kattavalla ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

Autohuolto Turku - varaa aika »

Öljynvaihto

Öljynvaihto on yksi auton tärkeimmistä huolloista. Moottorin käydessä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Pahimmillaan öljynvaihdon laiminlyönti voi johtaa moottorin rikkoutumiseen pidemmällä aikavälillä. Öljynvaihdon avulla moottoriin saadaan paremmin voitelevaa, puhdasta öljyä. Käytämme öljynvaihdoissa huippulaadukkaita Mobil- ja Selenia-öljyjä.

050 355 3560   -


Autohuolto ja järjestelmädiagnoosi

Järjestelmädiagnoosilla testataan ja mitataan auton ohjainlaitteita, tunnistimia ja säätimiä. Niihin lukeutuvat esimerkiksi moottoriohjaus, lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, turvavyön kiristimet ja ajovakauden hallinta. Bosch-testilaitteella saamme luotettavasti selville, että kaikki toimii autossa kuten pitääkin.

Pakokaasutesti ja OBD-testi

Pakokaasutesti tehdään kaikille autoille katsastuksen yhteydessä. Useimmilla autoilla pakokaasutesti sisältyy tiettyihin määräaikaishuoltoihin. OBD-testi suoritetaan 1.1.2001 jälkeen käyttöönotettuihin bensiiniautoihin. OBD-testi on yleisimpiä syitä uuden auton hylkäämiselle katsastuksessa, minkä vuoksi on suositeltavaa mittauttaa OBD-järjestelmä ennen katsastusta.


Autohuolto Turussa - ota yhteyttä

Autolife Oy palvelee sinua Raision Purokadulla, aivan Nesteentien tuntumassa.

Ota yhteyttä tai tule käymään, niin sovitaan autosi tarvitsemista huoltopalveluista.

Älä anna autosi odottaa – ota yhteyttä ja varaa autollesi huolto.

050 355 3560   -

Copyright © 2018 Autolife Oy