Autonlämmittimet

Esilämmitetty moottori säästää polttoainetta, moottoria ja ympäristöä. Autonlämmitin on Pohjolan vaihtelevissa säissä autoilijan ehdoton luottovaruste, jonka hankkiminen näkyy paitsi pienemmissä polttoainelaskuissa, myös sujuvammissa pakkasaamuissa. Autolife toimittaa, asentaa ja huoltaa autonlämmittimiä kaikkiin merkkeihin ja malleihin Raision toimipisteessään.

Webaston, Eberspächerin ja Autotermin ilmalämmittimet ja vesilämmittimet

Olemme valinneet valikoimaamme kolme parasta lämmitinmerkkiä, nimittäin Webaston, Eberspächerin ja Autotermin. Valmistajilta löytyy sekä ilmalämmittimiä että vesilämmittimiä.

Ilmalämmitin toimii erillään moottorista ja soveltuu hyvin esimerkiksi kuorma-autojen ohjaamoihin sekä huoltoautoihin. Vesilämmitin lämmittää sekä moottorin että ohjaamon. Vesilämmitin kierrättää jäähdytysnestettä moottorijärjestelmässä, joka lämpenee lämmönvaihtimen avulla. Lämpöä jaetaan auton oman lämmityslaitteen puhaltimen kautta auton sisätiloihin.

Autonlämmittimet asennettuna

Helppoa ja vaivatonta! Saat meiltä lämmittimen sekä autonlämmittimen asennuksen.

Katso webastoasennus -sivun hintalaskurista mitä lämmittimen asennus maksaa asennettuna ja varaa aika asennukseen. Neuvomme ja autamme tarvittaessa myös oikean lämmitinmallin valinnassa.


Autonlämmitin on fiksun autoilijan valinta

Suomen talven ankarat pakkaset vaikuttavat myös autosi hyvinvointiin. Jokainen kylmäkäynnistys rasittaa moottoria, ja kylmä moottori kuluttaa enemmän polttoainetta. Esilämmitetty moottori aiheuttaa vähemmän hiilivety- ja häkäpäästöjä, joten käyttämällä autonlämmitintä säästät myös luontoa. Auton lämmittäminen lisää auton käyttömukavuutta ja säästää omaa aikaasi – enää et joudu rapsuttamaan autosi ikkunoita ja odottamaan kilometritolkulla autosi sisäilman lämpenemistä. Lämmittimen käyttö vaikuttaa myös ajoturvallisuuteen, sillä sen ansiosta autosi kaikki ikkunat ovat valmiiksi lumesta ja jäästä puhtaat. Suurin hyöty näkyy välittömästi pankkitililläsi, sillä esilämmitetty moottori kuluttaa merkittävästi vähemmän polttoainetta. Lämmittimen käyttö onnistuu helposti myös ajastimen ja kaukosäätimen avulla, mikä tekee autoilusta entistäkin vaivattomampaa.

Hanki autonlämmitin ammattilaisten asentamana!

Haluatko varata ajan lämmittimen asennukseen tai kysyä lisää tuotteistamme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme! Palvelemme kaikkien automerkkien omistajia Raisiossa. Meillä toimii myös kattava autohuolto ja autokorjaamo. Tervetuloa!