Loistavan palvelun autohuolto Turussa ja Raisiossa

Autohuolto Raisiossa, lähellä Turkua, kaikille merkeille ja malleille! Asiakaslähtöinen huoltopalvelumme tarjoaa määräaikaishuollot, öljynvaihdot ja muut palvelut laadukkaasti ja vaivattomasti. Meillä on alan tuoreimmat tiedot ja vankka asiantuntijuus. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivan palvelun tai autohuollon Turussa ja Raisiossa.

Autohuolto Turussa, Raisiossa ja lähiseudulla

Meiltä monipuolinen ja ammattitaitoinen autohuolto Raisiossa, Turun kupeessa. Olemme pitkän linjan ammattilaisyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja turvallista autohuoltoa kaiken merkkisiin ja mallisiin autoihin.

Tarjoamme muun muassa:

 • Määräaikaishuollot
 • Vuosihuollot
 • Öljynvaihdot
 • Muut huoltotoimenpiteet (lue lisää alempaa)
 • Autohuollot Turussa ja Raisiossa kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin

Viimeisin tietotaito ja loistava palvelu

Meillä kaikki tekeminen lähtee asiakkaan palvelemisesta. Kanssamme on mukava asioida, ja asiantuntijamme avustavat sinua mielellään kaikissa autoosi liittyvissä kysymyksissä!

Ammattilaisillamme on alan viimeisimmät tiedot ja taidot, joten asiakkaamme saa aina parhaimman mahdollisen autohuollon. Autamme mielellämme henkilökohtaisesti jokaista asiakastamme. Tutustu palveluihimme ja varaa autohuolto Raisiosta, läheltä Turkua.


Vuosihuolto autoon Turun seudulla

Vuosihuolto on vuosittain tehtävä autohuolto, joka sisältää seuraavat yleisimmät huoltokohteet:

 • Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto
 • Ilmansuodattimen tarkistus ja vaihtotyö
 • Raitisilmasuodattimen vaihto
 • Jäähdytysnesteen pakkasenkestävyyden mittaus
 • Latausjännitteen tarkistus
 • Jarrunesteen kunnon toteaminen
 • Renkaiden tarkistus
 • Pyyhkijänsulkien tarkistus
 • Lukkojen ja saranoiden rasvaus ja yleisvoitelu
Moottoriöljyn määrän tarkistaminen

Auton määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä autohuolto säännöllisin kilometrivälein tai vähän ajavilla aikaperusteisesti. Usein nämä huollot ovat edellytyksenä takuun säilymiselle. Lisäksi ammattitaidolla tehty määräaikaishuolto nostaa auton arvoa. Teemme määräaikaishuollot kattavalla ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Toimialueemme on Raisio, Turku ja lähialueet.

Öljynvaihto

Öljynvaihto on yksi auton tärkeimmistä huolloista. Moottorin käydessä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Pahimmillaan öljynvaihdon laiminlyönti voi johtaa moottorin rikkoutumiseen pidemmällä aikavälillä. Öljynvaihdon avulla moottoriin saadaan paremmin voitelevaa, puhdasta öljyä. Käytämme öljynvaihdoissa huippulaadukkaita Mobil- ja Selenia-öljyjä. Varaa öljynvaihto ja autohuolto Raisiossa, lähellä Turkua sijaitsevalta Autolifeltä!


Autohuolto ja järjestelmädiagnoosi

Järjestelmädiagnoosilla testataan ja mitataan auton ohjainlaitteita, tunnistimia ja säätimiä. Niihin lukeutuvat esimerkiksi moottoriohjaus, lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, turvavyön kiristimet ja ajovakauden hallinta. Bosch-testilaitteella saamme luotettavasti selville, että kaikki toimii autossa kuten pitääkin. Säännöllinen autohuolto takaa turvalliset kilometrit sinulle ja autollesi!

Pakokaasutesti ja OBD-testi

Pakokaasutesti tehdään kaikille autoille katsastuksen yhteydessä. Useimmilla autoilla pakokaasutesti sisältyy tiettyihin määräaikaishuoltoihin. OBD-testi suoritetaan 1.1.2001 jälkeen käyttöönotettuihin bensiiniautoihin. OBD-testi on yleisimpiä syitä uuden auton hylkäämiselle katsastuksessa, minkä vuoksi on suositeltavaa mittauttaa OBD-järjestelmä ennen katsastusta. Varaa meiltä autohuolto ja pakokaasutesti Turussa ja Raisiossa ennen katsastusta!


Valitse laadukas autohuolto Turun seudulla

Autolife Oy:n autohuolto palvelee sinua Raision Purokadulla, aivan Nesteentien tuntumassa. Myös Turku on meitä lähellä, joten karautat paikalle myös sieltä helposti ja nopeasti. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin sovitaan autosi tarvitsemista huoltopalveluista.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimman palvelun autollesi. Tutustu myös sivuumme autokorjaamo Turku. Älä anna autosi odottaa – ota yhteyttä ja varaa aika autohuoltoon Turun ja Raision alueilla!