Autohuolto Turku ja Raisio – Loistava ja laadukas palvelu

Autohuolto Raisiossa, lähellä Turkua, kaikille merkeille ja malleille! Asiakaslähtöinen huoltopalvelumme tarjoaa määräaikaishuollot, öljynvaihdot ja muut palvelut laadukkaasti ja vaivattomasti. Meillä on alan tuoreimmat tiedot ja vankka asiantuntijuus. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivan palvelun tai autohuollon Turussa ja Raisiossa.

Autohuolto Turussa, Raisiossa ja lähiseudulla

Meiltä monipuolinen ja ammattitaitoinen autohuolto Raisiossa, Turun kupeessa. Olemme pitkän linjan ammattilaisyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja turvallista autohuoltoa kaiken merkkisiin ja mallisiin autoihin.

Tarjoamme muun muassa:

 • Määräaikaishuollot
 • Vuosihuollot
 • Öljynvaihdot
 • Muut huoltotoimenpiteet (lue lisää alempaa)
 • Autohuollot Turussa ja Raisiossa kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin

Oli kyseessä siis mikä tahansa huolto, ole yhteydessä meihin! Olemme taitava monimerkkikorjaamo, joten useimmat autovalmistajat ovat meille tuttuja. Saat meiltä korjaukset ja huollot kaiken merkkisille autoille. Korjauksen yhteydessä paikannamme vian ja vuosihuollon yhteydessä selvitämme, mitä valmistajan suosittelema huolto pitää sisällään.

Tarjontaamme kuuluu takuulla laadukas autohuolto Turku- ja Raisio-alueilla!

Autohuolto Turussa ja Raisiossa ammattitaidolla. Autlolife tekee autohuollon Turun seudulla pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Autohuolto Turussa ja Raisiossa auttaa sinua ongelmatilanteissa.
Autohuolto Turussa ja Raisiossa onnistuu laadukkaasti ammattilaisiltamme.

Viimeisin tietotaito ja loistava palvelu

Meillä kaikki tekeminen lähtee asiakkaan palvelemisesta. Kanssamme on mukava asioida, ja asiantuntijamme avustavat sinua mielellään autohuollon kanssa sekä kaikissa autoosi liittyvissä kysymyksissä!

Ammattilaisillamme on alan viimeisimmät tiedot ja taidot, joten voit olla varma, että autohuoltomme Turussa ja Raisiossa vastaa odotuksiasi. Päivitämme jatkuvasti tietoa ja osaamistamme. Autamme myös mielellämme henkilökohtaisesti jokaista asiakastamme. Tutustu palveluihimme ja varaa autohuolto Raisiosta, läheltä Turkua.


Auton vuosihuolto Turun seudulla

Vuosihuolto on vuosittain tehtävä autohuolto, joka suositellaan tehtäväksi noin vuoden välein tai tietyn kilometrimäärän tullessa täyteen. Vuosihuolto täytyy tehdä ohjekirjaan merkityn aikavälin mukaan, jotta auto pysyisi toimintakuntoisena mahdollisimman pitkään. Jos vuosihuoltoa ei tehdä ajallaan, autoon voi tulla vikoja.

Tarkemmat tiedot vuosihuollosta löydät autosi käyttöohjekirjasta. Sinne on merkitty, mitä kaikkea mihinkin huoltoon kuuluu. Tietyt perusasiat kuuluvat kuitenkin lähes aina vuosihuoltoon. Asiantunteva autohuolto Turku- ja Raisio-alueella osaa kertoa, millainen vuosihuolto autoosi pitää tehdä.

Vuosihuolto sisältää seuraavat yleisimmät huoltokohteet:

 • Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto
 • Ilmansuodattimen tarkistus ja vaihtotyö
 • Raitisilmasuodattimen vaihto
 • Jäähdytysnesteen pakkasenkestävyyden mittaus
 • Latausjännitteen tarkistus
 • Jarrunesteen kunnon toteaminen
 • Renkaiden tarkistus
 • Pyyhkijänsulkien tarkistus
 • Lukkojen ja saranoiden rasvaus ja yleisvoitelu

Autolife tekee kaikki yllä mainitut toimenpiteet omistajan toiveiden mukaan. Autohuolto on tärkeä toimenpide ajoneuvon toiminnan kannalta, mutta huolto kannattaa myös turvallisuuden puolesta. Esimerkiksi renkaiden ja tuulilasinpyyhkijöiden kunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti.

Jotkin teknisistä tarkistuksista ja toimenpiteistä on mahdollista tehdä ainoastaan asiantuntevalla korjaamolla. Pelkkä konepellin alle katsominen ei auta, vaan autosta täytyy selvittää muitakin asioita. Esimerkiksi pakokaasumittaus vaatii aina oikeat laitteet ja ammattilaisen tietämyksen.

Käytössämme on kaikki toimenpiteissä käytettävät testerit ja työkalut. Pystymme tekemään esimerkiksi OBD-testin autolle, jolloin voimme tarkastella vikakoodilistaa tai nollata auton vikakoodit. Ole siis yhteydessä meihin, kun etsinnässä on autohuolto Turku- tai Raisio-alueella!

Autohuolto Turku ja Raisio. Autolife tarjoaa parhaan ja monipuolisen autohuollon Turun ja Raision seudulla. Autohuolto Turussa ja Raisossa auttaa myös diagnostiikan ja vianetsinnän kanssa.
Autohuolto Turussa ja Raisiossa, myös öljynvaihtohuolto.

Auton määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on valmistajan suositusten mukaisesti tehtävä autohuolto säännöllisin kilometrivälein tai vähän ajavilla aikaperusteisesti. Usein nämä huollot ovat edellytyksenä takuun säilymiselle. Lisäksi ammattitaidolla tehty määräaikaishuolto nostaa auton arvoa. Teemme määräaikaishuollot kattavalla ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Toimialueemme on Raisio, Turku ja lähialueet.

Öljynvaihto

Öljynvaihto on yksi auton tärkeimmistä huolloista. Moottorin käydessä öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyviä palamisjätteitä sekä metallihiukkasia, jotka heikentävät öljyn voitelukykyä ja kuluttavat moottoria. Pahimmillaan öljynvaihdon laiminlyönti voi johtaa moottorin rikkoutumiseen pidemmällä aikavälillä. Öljynvaihdon avulla moottoriin saadaan paremmin voitelevaa, puhdasta öljyä. Käytämme öljynvaihdoissa huippulaadukkaita Mobil- ja Selenia-öljyjä. Varaa öljynvaihto ja autohuolto Raisiossa, lähellä Turkua sijaitsevalta Autolifeltä!


Autohuolto ja järjestelmädiagnoosi

Järjestelmädiagnoosilla testataan ja mitataan auton ohjainlaitteita, tunnistimia ja säätimiä. Niihin lukeutuvat esimerkiksi moottoriohjaus, lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, turvavyön kiristimet ja ajovakauden hallinta. Bosch-testilaitteella saamme luotettavasti selville, että kaikki toimii autossa kuten pitääkin. Säännöllinen autohuolto takaa turvalliset kilometrit sinulle ja autollesi!

Pakokaasutesti ja OBD-testi

Pakokaasutesti tehdään kaikille autoille katsastuksen yhteydessä. Useimmilla autoilla pakokaasutesti sisältyy tiettyihin määräaikaishuoltoihin. OBD-testi suoritetaan 1.1.2001 jälkeen käyttöönotettuihin bensiiniautoihin. OBD-testi on yleisimpiä syitä uuden auton hylkäämiselle katsastuksessa, minkä vuoksi on suositeltavaa mittauttaa OBD-järjestelmä ennen katsastusta. Varaa meiltä pakokaasutesti sekä autohuolto Turussa ja Raisiossa ennen katsastusta!


Asiantunteva autohuolto Turku ja Raisio. Autolife on monimerkkihuoltamo, joka tarjoaa erinomaista palvelua asiakkailleen. Autohuolto Turun ja Raision alueella käyttää parhaita laitteita ja työkaluja autosi kuntoon saamiseen.
Asiantunteva autohuolto Turussa ja Raisiossa helpottaa elämääsi.

Valitse laadukas autohuolto Turku- ja Raisio-seudulla

Autolife Oy:n autohuolto palvelee sinua Raision Purokadulla, aivan Nesteentien tuntumassa. Myös Turku on meitä lähellä, joten karautat paikalle myös sieltä helposti ja nopeasti. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin sovitaan autosi tarvitsemista huoltopalveluista. Autamme sinua mielellämme, oli kyseessä sitten auton vuosihuolto, korjaus, vianmääritys, pakokaasumittaus, vikakoodien lukeminen tai muu toimenpiden.

Autohuolto Turun ja Raision seudulla sujuu näppärästi, kun otat yhteyttä Autolifeen. Tarjoamme kaikki autohuoltoon sekä auton korjaukseen liittyvät palvelut. Voit tiedustella meiltä tarkempia tietoja sekä vapaata aikaa joko puhelimella, sähköpostilla tai lomakkeella.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimman palvelun autollesi. Tutustu myös sivuumme autokorjaamo Turku. Älä anna autosi odottaa – ota yhteyttä ja varaa autohuolto Turun ja Raision alueilla!