Auton ilmastointi­huolto Turun alueella

Ilmastointihuolto Turussa ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella! Auton ilmastointihuollon jälkeen raikas ja viileä ilma puhaltaa jälleen. Huollamme ilmastoinnit uusiin R1234yf kylmäainetta käyttäviin sekä vanhempiin R134a kylmäainetta käyttäviin autoihin. Teemme myös hybridi- ja sähköautojen ilmastointihuollot. Tarjoamme ilmastointihuoltoa Turun seudulla myös ilman ajanvarausta.

Ilmastointihuollot myös ilman ajanvarausta!

Teemme autojen ilmastointijärjestelmien huollot vankalla ammattitaidolla sekä vuosien kokemuksella. Tarjoamme ilmastointihuoltoa Turun, Raision ja Naantalin alueella – ja toki kauempanakin – autoileville autokorjaamollamme Raisiossa.

Älä kärsi turhaan kuumasta ja epäpuhtaasta ilmasta, joka laskee merkittävästi matkustusviihtyvyyttä ja voi pahimmillaan haitata jopa terveyttäsi. Ota meihin välittömästi yhteyttä, niin voit nauttia jälleen raikkaasta ja viileästä ilmastosta autossasi!

Ilmastointihuolto R134a – hinta 58€ sis. kaiken, ei lisäkuluja!

Ilmastointihuolto R134a (Hybridiautot) – hinta 80€ sis. kaiken, ei lisäkuluja!

Ilmastointihuolto R1234yf – hinta 48€ + kylmäaine 25€ / 100g

Säännöllinen ilmastointihuolto kannattaa aina

Auton ilmastointilaitteiden säännöllinen huolto kannattaa jo epäpuhtauksien takia. Suodattimiin kertyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joihin voi muodostua bakteerikasvustoa. Tämä taas aiheuttaa ilman laadun huononemisen ja ikävän hajun.

Ilmastointilaitteen kylmäainetta myös poistuu järjestelmästä vähän kerrallaan, mistä johtuen järjestelmän teho laskee ajan myötä. Suosittelemme ilmastointihuoltoa kahden vuoden välein, jotta auton ilmastoinnin normaali toiminta voidaan varmistaa ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua ajoissa. Tarvitsetko ilmastointihuoltoa Turun alueella? Ota meihin yhteyttä!

Ilmastointihuolto Turun seudulla ammattitaitoisesti.

Auton ilmastoinnin huolto

Osaava henkilöstömme huoltaa autojen ilmastoinnit uusimpien ja tehokkaimpien menetelmien avulla, jolloin ilmastoinnin teho ja laadukkuus palaavat entiselle tasolleen, joskus jopa paremmaksi kuin uutena.

Suosittelemme asiakkaillemme raitisilmasuodattimen vaihtoa ilmastointihuollon yhteydessä. Raitisilmasuodatin on usein likainen ja bakteerikerroksen peitossa, minkä vuoksi vaihtaminen parantaa ilmanlaatua sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja.

Ilmastointihuoltoon kuuluvat:

 • Järjestelmän tyhjennys
 • Tyhjiöimu
 • Vuototesti
 • Järjestelmän täyttö öljyllä, väriaineella ja kylmäaineella

Auton ilmastointi ei toimi – Autolife auttaa! 

Kun auton ilmastointi ei toimi, syitä voi olla useita: kylmäaineen vähäisyys, rikkinäinen kompressori, viallinen johtosarja, palanut sulake tai mikä tahansa vika. Riippumatta ongelman luonteesta, Autolifen ammattilaiset ovat valmiita tarjoamaan apuaan ja ratkaisuja. 

Älä anna rikkinäisen ilmastoinnin pilata kesäajeluasi. Ota yhteyttä Autolifeen tänään ja anna meidän palauttaa autosi ilmastointi entiseen loistoonsa. Soita meille, lähetä sähköpostia tai tule käymään – odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua! 


Mitä hyötyä auton ilmastointihuollosta on? 

Auton ilmastointihuolto on välttämätön toimenpide, joka kannattaa suorittaa säännöllisesti useasta syystä. Säännöllinen ilmastointihuolto parantaa sekä ajomukavuutta että auton sisäilman laatua. Käymme läpi, miksi ilmastointihuolto on tärkeä osa auton ylläpitoa ja miten se voi hyödyttää autoilijaa pitkällä tähtäimellä. 

 • Mukavuus ja viihtyvyys: Ilmastointijärjestelmä pitää auton sisäilman viileänä ja miellyttävänä kuumina päivinä, mikä tekee ajokokemuksesta nautinnollisemman. Toimiva ilmastointi auttaa myös pitämään ikkunat huurtumattomina sateisella ja kylmällä säällä, mikä parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. 
 • Ilmanlaadun parantaminen: Ilmastointijärjestelmän suodattimet puhdistavat ulkoa tulevan ilman pölystä, liasta ja muista epäpuhtauksista ennen kuin ilma pääsee auton sisälle. Ajan myötä suodattimet kuitenkin tukkeutuvat, mikä heikentää ilmanlaatua. Säännöllinen huolto ja suodattimien vaihto pitävät ilman puhtaana ja terveellisenä. 
 • Kalliiden korjausten ennaltaehkäisy: Ilmastointijärjestelmän säännöllinen tarkastus ja huolto auttavat tunnistamaan ja korjaamaan pienet viat ennen kuin ne muuttuvat suuriksi ja kalliiksi ongelmiksi. Tämä voi säästää merkittäviä summia pitkällä tähtäimellä. 
 • Arvon säilyttäminen: Toimiva ilmastointijärjestelmä on yksi niistä ominaisuuksista, jota useimmat auton ostajat pitävät tärkeänä. Säännöllisesti huollettu ilmastointi voi nostaa autosi jälleenmyyntiarvoa. 

Kaiken kaikkiaan auton ilmastointihuolto on tärkeä osa auton yleistä huoltoa ja kunnossapitoa. Se ei ainoastaan paranna ajomukavuutta ja ilmanlaatua, vaan myös auttaa säästämään rahaa ja pitämään autosi arvon mahdollisimman korkealla. Älä siis laiminlyö ilmastointijärjestelmäsi huoltoa – se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monin tavoin. 


Miksi hankkia ilmastointihuolto Autolifen ammattilaisilta? 

Autolifen tarjoama ilmastointihuolto on varma valinta, kun haluat varmistaa, että autosi ilmastointijärjestelmä toimii moitteettomasti ja tehokkaasti. Meillä on vuosien kokemus ja osaaminen, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen palvelun joka kerta. Tässä muutamia syitä, miksi Autolife on paras valinta autosi ilmastointihuoltoon. 

 • Kokeneet asiantuntijat: Autolifen tiimi koostuu koulutetuista mekaanikoista ja teknikoista, joilla on syvällinen tietämys ja kokemus erilaisista ilmastointijärjestelmistä. Me ymmärrämme, miten erilaiset järjestelmät toimivat ja kuinka ne saadaan palautettua optimaaliseen toimintakuntoon. 
 • Personoitu palvelu: Me Autolifella ymmärrämme, että jokainen auto ja asiakas on ainutlaatuinen. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja räätälöimme ilmastointihuollot juuri sinun autosi tarpeiden mukaan. 
 • Kattavat huollot: Tarjoamme kaiken kattavat ilmastointihuollot, jotka sisältävät järjestelmän tyhjennyksen, vuototestit ja täytön. Me varmistamme, että jokainen osa ilmastointijärjestelmässäsi toimii tehokkaasti. 
 • Kilpailukykyiset hinnat: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat kaikkiin ilmastointihuoltoihimme, mikä tarkoittaa, että saat parasta mahdollista palvelua ja tuloksia kohtuulliseen hintaan. 
 • Erinomainen asiakaspalvelu: Asiakastyytyväisyys on meille ehdoton prioriteetti. Meidän ystävällinen ja osaava asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa ilmastointihuoltoa koskevissa kysymyksissä ja huolenaiheissa. 

Olipa kyseessä sitten säännöllinen huolto, kausihuolto tai järjestelmän korjaukset, Autolife on luotettava kumppani, joka varmistaa, että autosi ilmastointi toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Hanki ilmastointihuolto Autolifen ammattilaisilta – näin voit nauttia miellyttävästä ajokokemuksesta riippumatta siitä, mihin suuntaat tiellä. 


Ilmastointihuolto Turku – Varaa aikasi

Ilmastointihuolto Turun seudulla onnistuu meiltä huolellisella otteella. Autolifen osaavat työntekijät huoltavat niin henkilö- kuin esimerkiksi paketti- ja matkailuautojen ilmastointijärjestelmiä Raisiossa. Ota yhteyttä ja varaa aika ilmastointihuoltoon ajoissa – raikas ja puhdas ilma pitää niin kuskin kuin matkustajat tyytyväisinä!