Auton ilmastointi­huolto Turun alueella

Ilmastointihuolto Turussa ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella! Auton ilmastointihuollon jälkeen raikas ja viileä ilma puhaltaa jälleen. Huollamme ilmastoinnit uusiin R1234yf kylmäainetta käyttäviin sekä vanhempiin R134a kylmäainetta käyttäviin autoihin. Teemme myös hybridi- ja sähköautojen ilmastointihuollot. Tarjoamme ilmastointihuoltoa Turun seudulla myös ilman ajanvarausta.

Ilmastointihuollot myös ilman ajanvarausta!

Teemme autojen ilmastointijärjestelmien huollot vankalla ammattitaidolla sekä vuosien kokemuksella. Tarjoamme ilmastointihuoltoa Turun, Raision ja Naantalin alueella – ja toki kauempanakin – autoileville autokorjaamollamme Raisiossa.

Älä kärsi turhaan kuumasta ja epäpuhtaasta ilmasta, joka laskee merkittävästi matkustusviihtyvyyttä ja voi pahimmillaan haitata jopa terveyttäsi. Ota meihin välittömästi yhteyttä, niin voit nauttia jälleen raikkaasta ja viileästä ilmastosta autossasi!

Ilmastointihuolto R134a – hinta 58€ sis. kaiken, ei lisäkuluja!

Ilmastointihuolto R134a (Hybridiautot) – hinta 80€ sis. kaiken, ei lisäkuluja!

Ilmastointihuolto R1234yf – hinta 48€ + kylmäaine 25€ / 100g

Säännöllinen ilmastointihuolto kannattaa aina

Auton ilmastointilaitteiden säännöllinen huolto kannattaa jo epäpuhtauksien takia. Suodattimiin kertyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joihin voi muodostua bakteerikasvustoa. Tämä taas aiheuttaa ilman laadun huononemisen ja ikävän hajun.

Ilmastointilaitteen kylmäainetta myös poistuu järjestelmästä vähän kerrallaan, mistä johtuen järjestelmän teho laskee ajan myötä. Suosittelemme ilmastointihuoltoa kahden vuoden välein, jotta auton ilmastoinnin normaali toiminta voidaan varmistaa ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua ajoissa. Tarvitsetko ilmastointihuoltoa Turun alueella? Ota meihin yhteyttä!

Ilmastointihuolto Turun seudulla ammattitaitoisesti.

Auton ilmastoinnin huolto

Osaava henkilöstömme huoltaa autojen ilmastoinnit uusimpien ja tehokkaimpien menetelmien avulla, jolloin ilmastoinnin teho ja laadukkuus palaavat entiselle tasolleen, joskus jopa paremmaksi kuin uutena.

Suosittelemme asiakkaillemme raitisilmasuodattimen vaihtoa ilmastointihuollon yhteydessä. Raitisilmasuodatin on usein likainen ja bakteerikerroksen peitossa, minkä vuoksi vaihtaminen parantaa ilmanlaatua sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja.

Ilmastointihuoltoon kuuluvat:

  • Järjestelmän tyhjennys
  • Tyhjiöimu
  • Vuototesti
  • Järjestelmän täyttö öljyllä, väriaineella ja kylmäaineella

Ilmastointihuolto Turku – Varaa aikasi

Ilmastointihuolto Turun seudulla onnistuu meiltä huolellisella otteella. Autolifen osaavat työntekijät huoltavat niin henkilö- kuin esimerkiksi paketti- ja matkailuautojen ilmastointijärjestelmiä Raisiossa. Ota yhteyttä ja varaa aika ilmastointihuoltoon ajoissa – raikas ja puhdas ilma pitää niin kuskin kuin matkustajat tyytyväisinä!