Autokorjaamo Turussa ja Raisiossa – laatupalvelut autollesi

Autolifen autokorjaamo Turussa ja Raisiossa hoitaa erilaiset pienet ja suuret korjaukset edullisesti sekä asiantuntevasti. Olipa kyseessä mittava moottorivika tai akkuongelma, Autolife on oikea paikka. Autokorjaamo toteuttaa huollot ja korjaukset huolella, jotta lopputulos saadaan mahdollisimman kestäväksi. Korjauspalveluiden lisäksi teemme erilaisia asennuksia, kuten lohkolämmittimien ja polttoainekäyttöisten lisälämmittimien asennuksia.

Ota siis yhteyttä osaavaan autokorjaamoon Turun ja Raision alueella, kun tarvitset palvelujamme!


Autokorjaamo Turussa ja Raisiossa kaikille merkeille ja malleille

Raisiossa sijaitseva autokorjaamo Autolife korjaa kaikki merkit ja mallit. Myös Turku on aivan autokorjaamon kupeessa, joten pääset paikalle kätevästi myös sieltä.

Me Autolifen ammattikorjaajat otamme mielellämme haasteita vastaan. Olipa autosi ikä, malli tai merkki mikä tahansa, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta korjauksesta, huollosta tai asennuksesta! Palvelemme Raision toimipisteessämme lähellä Turkua joka arkipäivä. Voit aina kysyä apua ja neuvoja autokorjaamon asiantuntevilta työntekijöiltä.

Autokorjaamo Turku ja Raisio etsii viat tietokonediagnostiikalla. Pystymme lukemaan autojen vikakoodit ja nollaamaan ne tarvittaessa. Autokorjaamo Raisiossa ja Turussa palvelee asiakkaitaan kaikissa tilanteissa.

Korjauspalvelut Turun alueella

Autokorjaamomme Turussa ja Raisiossa huolehtii kattavasti tarpeistasi monipuolisilla palveluilla. Kaikki korjaukset tehdään huolellisesti parhailla mahdollisilla menetelmillä ja varaosilla. Jos autosi ei mennyt katsastuksesta läpi, ota vikalista mukaasi ja tule korjaamollemme. Hoidamme autosi kuntoon, jolloin katsastuksen läpäisy on taattua. Helppo saapuminen myös Turusta ja lähialueilta!

  • Moottorin korjaukset
  • Käyntivikaisten autojen korjaukset
  • Voimansiirron korjaukset (vaihteisto, kytkimet, jne.)
  • Alustan korjaukset, (iskunvaimentimet, jouset, nivelet, ym.)
  • Jarrujen korjaus
  • Pakoputkityöt
  • Käynnistys ja latausjärjestelmän korjaukset
  • Autosähkötyöt
  • Akun mittaus

Asennuspalvelu

Autokorjaamo asentaa autoihin erilaisia osia ja lisälaitteita. Teemme asennukset aina turvallisesti ja siten, että kestävyys käytössä on huippuluokkaa. Asennukset tehdään autokorjaamolla Raisiossa (lähellä Turkua). Voit tiedustella tarvitsemastasi asennuksesta lisää meiltä. Neuvomme ja ohjastamme valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut autoon kuin autoon. Tutustu myös sivuumme autohuolto Turku.

Lue lisää autonlämmittimistä »


Autokorjaamo Turku ja Raisio tarjoaa myös öljynvaihdon. Autolife on luotettava ja varma autokorjaamo Turussa ja Raisiossa. Voit olla yhteydessä, kun autosi kaipaa korjausta.
Autokorjaamo Raisiossa Turun lähellä tekee myös määräaikaishuollot

Palveleva autokorjaamo Turku ja Raisio – Meihin voit luottaa!

Autolife on Turkulainen autokorjaamo, joka sijaitsee Raisiossa. Korjaamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki henkilöautot, pakettiautot ja matkailuautot mallista ja merkistä riippumatta. Olemme monimerkkikorjaamo, joka ottaa myös haasteellisempia töitä vastaan. Meiltä löytyy tarvittava tekniikka ja työkalut uusien ja vanhojen autojen korjaamiseen.

Autokorjaamo Raisiossa ja Turussa ratkaisee asiakkaan ongelmat laajan tiedon ja taidon avulla. Voitte ottaa meihin yhteyttä ja toedustella vapaata aikaa.

Autokorjaamo takaa aina laadukkaan asiakaspalvelun ja kattavat palvelut Raisiossa, lähellä Turkua. Hoidamme autosi kuntoon joka tilanteessa! Ota yhteyttä autokorjaamoomme Raisiossa ja kysy lisää.