Autokorjaamo Turku ja Raisio – laatupalveluja autollesi

Autolifen autokorjaamo hoitaa erilaiset pienet ja suuret korjaukset edullisesti ja asiantuntevasti alueella Turku ja Raisio. Olipa kyseessä mittava moottorivika tai akkuongelma, Autolife on oikea paikka. Me toteutamme huollot ja korjaukset huolella, jotta lopputulos saadaan mahdollisimman kestäväksi. Korjauspalveluiden lisäksi teemme erilaisia asennuksia, kuten lohkolämmittimien ja polttoainekäyttöisten lisälämmittimien asennuksia.

Varaa aika autokorjaamolle »


Autokorjaamo Turku ja Raisio kaikille merkeille ja malleille 

Raisiossa sijaitseva autokorjaamo Autolife korjaa kaikki merkit ja mallit. Myös Turku on aivan korjaamon kupeessa, joten pääset paikalle kätevästi myös sieltä.

Me Autolifen ammattikorjaajat otamme mielellämme haasteita vastaan. Olipa autosi ikä, malli tai merkki mikä tahansa, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta korjauksesta tai asennuksesta! Palvelemme Raision toimipisteessämme lähellä Turkua joka arkipäivä. Voit aina kysyä apua ja neuvoja asiantuntevilta työntekijöiltämme.

Varaa aika »

Autokorjaamo Turku - asiantuntijat apunasi. Huollamme ja korjaamme autosi pitkällä ammattitaidolla.


Korjauspalvelut Turun alueella

Autokorjaamo Turku ja Raisio huolehtii kattavasti tarpeistasi monipuolisilla palveluilla. Kaikki korjaukset tehdään huolellisesti parhailla mahdollisilla menetelmillä ja varaosilla. Jos autosi ei mennyt katsastuksesta läpi, ota vikalista mukaasi ja tule korjaamollemme. Hoidamme autosi kuntoon, jolloin katsastuksen läpäisy on taattua. Helppo saapuminen myös Turusta ja lähialueilta!

  • Moottorin korjaukset
  • Käyntivikaisten autojen korjaukset
  • Voimansiirron korjaukset (vaihteisto, kytkimet, jne.)
  • Alustan korjaukset, (iskunvaimentimet, jouset, nivelet, ym.)
  • Jarrujen korjaus
  • Pakoputkityöt
  • Käynnistys ja latausjärjestelmän korjaukset
  • Autosähkötyöt
  • Akun mittaus

Asennuspalvelu 

Asennamme autoihin erilaisia osia ja lisälaitteita. Teemme asennukset aina turvallisesti ja siten, että kestävyys käytössä on huippuluokkaa. Asennukset tehdään autokorjaamolla Raisiossa (lähellä Turkua). Voit tiedustella tarvitsemastasi asennuksesta lisää meiltä. Neuvomme ja ohjastamme valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut autoon kuin autoon. Tutustu myös sivuumme autohuolto Turku.

Lue lisää autonlämmittimistä »


Autokorjaamo Turku ja Raisio - meihin voit luottaa!

Korjaamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki henkilöautot, pakettiautot ja matkailuautot mallista ja merkistä riippumatta. Autokorjaamo takaa aina laadukkaan asiakaspalvelun ja kattavat palvelut Raisiossa, lähellä Turkua. Hoidamme autosi kuntoon joka tilanteessa! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

050 355 3560   -

Copyright © 2020 Autolife Oy