Autokorjaamo Turku ja Raisio – laatupalveluja autollesi

Tarvitsetko asiantuntevaa autokorjaamoa Turussa tai Raisiossa? Autolife-autokorjaamo tarjoaa kattavat korjaus- ja asennuspalvelut Turun alueella.

Autokorjaamo Autolife hoitaa ammattitaidolla monipuolisesti erilaiset pienet ja suuret auton korjaukset edullisesti ja asiantuntevasti. Olipa kyseessä mittava moottorivika tai akkuongelma, on Autolifen autokorjaamo oikea paikka remontin suorittajaksi. Me toteutamme huollot ja korjaukset huolella, jotta lopputulos saadaan mahdollisimman kestäväksi.

Meiltä myös lohkolämmittimien ja polttoainekäyttöisten lisälämmittimien asennukset

Korjauspalveluiden lisäksi teemme erilaisia asennuksia, kuten lohkolämmittimien ja polttoainekäyttöisien lisälämmittimien asennuksia.


Autokorjaamo, joka huoltaa kaikki merkit ja mallit

Korjaamme kaikki merkit ja mallit Raisiossa sijaitsevalla autokorjaamollamme – tervetuloa asiakkaaksemme paitsi Raisiosta myös Turusta ja kauempaa!

Me Autolifen ammattikorjaajat otamme mielellämme haasteita vastaan. Olipa autosi ikä, malli tai merkki mikä tahansa, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta korjauksesta tai asennuksesta! Palvelemme Raision toimipisteessämme joka arkipäivä. Voit aina kysyä apua ja neuvoja asiantunevilta työntekijöiltämme.

Tarvitsetko autokorjaamoa Turussa tai lähiseudulla?

Varaa aika »

Autokorjaamo Turku - asiantuntijat apunasi. Huollamme ja korjaamme autosi pitkällä ammattitaidolla.


Autokorjaamo­palvelut

Korjauspalvelut ovat kattavat ja kaikki korjaukset tehdään huolellisesti parhailla mahdollisilla menetelmillä ja varaosilla. Jos autosi ei mennyt katsastuksesta läpi, ota vikalista mukaasi ja tule autokorjaamollemme. Hoidamme autosi kuntoon, jolloin katsastuksen läpäisy on taattua.

  • Moottorin korjaukset
  • Käyntivikaisten autojen korjaukset
  • Voimansiirron korjaukset (vaihteisto, kytkimet, jne.)
  • Alustan korjaukset, (iskunvaimentimet, jouset, nivelet, ym.)
  • Jarrujen korjaus
  • Pakoputkityöt
  • Käynnistys ja latausjärjestelmän korjaukset
  • Autosähkötyöt
  • Akun mittaus

Asennuspalvelu

Asennamme autoihin erilaisia osia ja lisälaitteita. Teemme asennukset aina turvallisesti ja siten, että kestävyys käytössä on huippuluokkaa. Asennukset tehdään autokorjaamollamme Raisiossa. Voit tiedustella tarvitsemastasi asennuksesta lisää meiltä. Neuvomme ja ohjastamme valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut autoon kuin autoon.

Lue lisää autonlämmittimistä »


Autokorjaamo, johon voit luottaa - kysy lisää palveluistamme


050 355 3560   -

Copyright © 2018 Autolife Oy