Auton ilmastointi­huolto Turun alueella

Ilmastointihuollon jälkeen raikas ja viileä ilma puhaltaa jälleen.

Teemme autojen ilmastointijärjestelmien huollot vankalla ammattitaidolla sekä vuosien kokemuksella. Huollamme ilmastoinnit uusiin ja vanhempiin autoihin. Tarjoamme ilmastointihuoltoa Turun, Raision ja Naantalin alueella – ja toki kauempanakin – autoileville autokorjaamollamme Raisiossa. Älä kärsi kuumasta ja epäpuhtaasta ilmasta, joka laskee merkittävästi matkustusviihtyvyyttä ja haittaa jopa terveyttäsi. Ota meihin välittömästi yhteyttä, niin voit nauttia jälleen raikkaasta ja viileästä ilmastosta autossasi.

Säännöllinen ilmastointihuolto kannattaa aina

Auton ilmastointilaitteiden säännöllinen huolto kannattaa jo epäpuhtauksien takia. Suodattimiin kertyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joihin voi muodostua bakteerikasvustoa. Tämä taas aiheuttaa ilman laadun huononemisen ja ikävän hajun. Ilmastointilaitteen kylmäainetta myös poistuu järjestelmästä vähän kerrallaan, mistä johtuen järjestelmän teho laskee ajan myötä. Suosittelemme ilmastointihuoltoa kahden vuoden välein, jotta auton ilmastoinnin normaali toiminta voidaan varmistaa ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua ajoissa.

050 355 3560   -

Ilmastointihuolto turku

Auton ilmastoinnin huolto

Osaava henkilöstömme huoltaa autojen ilmastoinnit uusimpien ja tehokkaimpien menetelmien avulla, jolloin ilmastoinnin teho ja laadukkuus palaavat entiselle tasolleen, joskus jopa paremmaksi kuin uutena.

Suosittelemme asiakkaillemme raitisilmasuodattimen vaihtoa ilmastointihuollon yhteydessä. Raitisilmasuodatin on usein likainen ja bakteerikerroksen peitossa, minkä vuoksi vaihtaminen parantaa ilmanlaatua sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja.

Ilmastointihuoltoon kuuluvat:

  • Järjestelmän tyhjennys
  • Tyhjiöimu
  • Vuototesti
  • Järjestelmän täyttö öljyllä, väriaineella ja kylmäaineella
  • Tarvittaessa korjaamme epäkunnossa olevan järjestelmän.

Ilmastointihuolto Turku - Varaa aikasi

Autolifen osaavat työntekijät huoltavat niin henkilö- kuin esimerkiksi paketti- ja matkailuautojen ilmastointijärjestelmiä Raisiossa. Ota yhteyttä ja varaa aika ilmastointihuoltoon ajoissa – raikas ja puhdas ilma pitää niin kuskin kuin matkustajat tyytyväisinä.

Ilmastointihuolto - hinta 89 € sis. kylmäaineen ja öljyt!

Varaa aika ilmastointihuoltoon »

Copyright © 2018 Autolife Oy