Auton ilmastointi­huolto Turun alueella

Auton ilmastointihuollon jälkeen raikas ja viileä ilma puhaltaa jälleen. Tarjoamme ilmastointihuoltoa Turun seudulla.

Teemme autojen ilmastointijärjestelmien huollot vankalla ammattitaidolla sekä vuosien kokemuksella. Huollamme ilmastoinnit uusiin R1234yf kylmäainetta käyttäviin sekä vanhempiin R134a kylmäainetta käyttäviin autoihin. Teemme myös Hybridi- ja sähköautojen ilmastointihuollot. Tarjoamme ilmastointihuoltoa Turun, Raision ja Naantalin alueella – ja toki kauempanakin – autoileville autokorjaamollamme Raisiossa.

Älä kärsi turhaan kuumasta ja epäpuhtaasta ilmasta, joka laskee merkittävästi matkustusviihtyvyyttä ja voi pahimmillaan haitata jopa terveyttäsi.

Ilmastointihuolto R134a - hinta 68€ sis. kaiken, ei lisäkuluja!

Ilmastointihuolto R1234yf - hinta 48€ + kylmäaine 35€ / 100g

Ilmastointihuollot myös ilman ajanvarausta!

Ota meihin välittömästi yhteyttä, niin voit nauttia jälleen raikkaasta ja viileästä ilmastosta autossasi!

Säännöllinen ilmastointihuolto kannattaa aina

Auton ilmastointilaitteiden säännöllinen huolto kannattaa jo epäpuhtauksien takia. Suodattimiin kertyy jatkuvasti epäpuhtauksia, joihin voi muodostua bakteerikasvustoa. Tämä taas aiheuttaa ilman laadun huononemisen ja ikävän hajun.

Ilmastointilaitteen kylmäainetta myös poistuu järjestelmästä vähän kerrallaan, mistä johtuen järjestelmän teho laskee ajan myötä. Suosittelemme ilmastointihuoltoa kahden vuoden välein, jotta auton ilmastoinnin normaali toiminta voidaan varmistaa ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua ajoissa. Tarvitsetko ilmastointihuoltoa Turun alueella? Ota meihin yhteyttä!

050 355 3560   -

Ilmastointihuolto Turku - osaava henkilökunta apunasi

Auton ilmastoinnin huolto

Osaava henkilöstömme huoltaa autojen ilmastoinnit uusimpien ja tehokkaimpien menetelmien avulla, jolloin ilmastoinnin teho ja laadukkuus palaavat entiselle tasolleen, joskus jopa paremmaksi kuin uutena.

Suosittelemme asiakkaillemme raitisilmasuodattimen vaihtoa ilmastointihuollon yhteydessä. Raitisilmasuodatin on usein likainen ja bakteerikerroksen peitossa, minkä vuoksi vaihtaminen parantaa ilmanlaatua sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja.

Ilmastointihuoltoon kuuluvat:

  • Järjestelmän tyhjennys
  • Tyhjiöimu
  • Vuototesti
  • Järjestelmän täyttö öljyllä, väriaineella ja kylmäaineella
  • Tarvittaessa korjaamme epäkunnossa olevan järjestelmän.

Ilmastointihuolto Turku - Varaa aikasi

Autolifen osaavat työntekijät huoltavat niin henkilö- kuin esimerkiksi paketti- ja matkailuautojen ilmastointijärjestelmiä Raisiossa. Ota yhteyttä ja varaa aika ilmastointihuoltoon ajoissa – raikas ja puhdas ilma pitää niin kuskin kuin matkustajat tyytyväisinä.

Varaa aika ilmastointihuoltoon »

Copyright © 2020 Autolife Oy