Vaihtoautot Raisiosta joustavasti ja luotettavasti

Saat laadukkaat vaihtoautot henkilöautoista matkailu- ja pakettiautoihin Autolifen Raision toimipisteeltä. Huollamme ja tarkistamme kaikki myytävät autot itse, jotta ne ovat varmasti hyvässä kunnossa. Voimme myös asentaa ajoneuvoihin tarvittaessa lisävarusteita, kuten vetokoukkuja, lämmittimiä ja lisävaloja. Tule koeajolle!

Tarjolla kaikkia merkkejä ja malleja

Tarjoamme eri merkkisiä ja mallisia vaihtoautoja tilanteen mukaan. Pyrimme pitämään valikoimamme mahdollisimman nykyaikaisena ja vähäpäästöisenä, mutta myynnissä on ajoneuvoja laidasta laitaan. Mikäli et löydä valikoimastamme sopivaa autoa, kerro meille tarpeestasi, niin etsimme sinulle muita vaihtoehtoja!

Ostamme vanhan autosi vaihdossa reiluilla kaupoilla. Teemme myös välitysmyyntiä, joten voit tuoda autosi meille myyntiin, jolloin sinun ei itse tarvitse etsiä autollesi ostajaa.


Rahoituksella jopa 96 kuukautta maksuaikaa

Meiltä saat vaihtoautot Santander tai Svea-autorahoituksella, jolloin voit maksaa kulkuneuvosi pienemmissä kuukausierissä, alkaen 69 euroa kuussa. Saat maksuaikaa jopa 96 kuukautta. Alle 16 000 euron autoihin et tarvitse lainkaan käsirahaa!

Meidän kauttamme saat myös autoosi rekisteröinnin ja vakuutukset. Teemme yhteistyötä Ifin, Pop Vakuutuksen, Turvan ja LähiTapiolan kanssa. Sinun ei siis tarvitse hoitaa rekisteröintiä ja vakuutuksen hankintaa itse, vaan hoidamme sen puolestasi.


Kaikki palvelut samasta osoitteesta

Autolife Oy on täyden palvelun autoliike, josta saat vaihtoautojen lisäksi ammattitaitoiset huolto- ja korjauspalvelut. Huollamme ja korjaamme kaikki henkilöautot, pakettiautot ja matkailuautot merkistä ja mallista riippumatta. Lisäksi asennamme ja huollamme ilmastointi- ja lämmityslaitteita.

Monipuoliset palvelumme kertovat korkeasta ammattitaidostamme. Meillä on aina viimeisin osaaminen alalta, joten voimme auttaa kaikissa auton ostoon, myyntiin tai korjaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tule koeajolle Raisioon

Autolifen toimipiste Raisiossa on avoinna arkisin klo 10.00–18.00, tarvittaessa sopimuksen mukaan. Voit tulla paikan päälle ilman ajanvarausta tai varata ajan koeajoon etukäteen sähköpostilla, soittamalla tai whatsapp-viestillä.

Tutustu valikoimaan tai tule käymään!